Generel informasjon

Ankomst

Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre.

Billetter

Hvor du kan kjøpe billett, kommer an på hvem som arrangerer. Du vil finne linker under Arrangementer, samt Facebook og Instagram. Hvis arrangementet du har kjøpt billett til blir avlyst, vil alle billetter bli refundert asap. Dette vil du få beskjed om på den mailen du registrerer når du kjøper billetten. Alle våre konserter er i utgangspunktet stående. Om annet er planlagt vil det opplyses om det.

Aldersgrense

Alle våre arrangementer er 18- eller 20- årsgrense, info om dette finner du på billettinfo på arrangementet

Parkering

Vi har stor parkeringsplass utenfor du kan benytte gratis. Følg parkeringsanvisninger.

Matservering

På konsertarrangement har vi ingen matservering. Men det er masse gode restauranter i nabolaget, blant annet ECDahls Pub&Kjøkken. Om du ønsker et eget arrangement med matservering, stiller vi selvsagt med catering.

Barsalg

Vi har alle rettigheter i baren, men kun når det er 20- årsgrense. Ved 18- årsgrense, kan du likevel nyte både øl, vin og sider, samt et godt utvalg av alkoholfritt. Du kan betale med Visa og kredittkort.

Verge

Om du er under aldersgrensen, kan likevel få med deg opplevelsen, ved å ta med verge på noen av konsertene. Vergen må være fylt 30 år, og kan ha med maks 3 stk under aldersgrense. Vergen må holde seg edru under hele kvelden, og er også ansvarlig for at de under aldersgrensa ikke får tilgang til alkohol. Vi tar imot 3 grupper med verge på hver konsert, meld derfor inn navn på verge, og hvor mange under aldersgrensa på forhånd på e-post her før dere kjøper billett. Dere må melde dere hos vaktene når dere kommer, og må fylle ut et skjema, ta derfor med gyldig ID. Merk: Vergeordningen gjelder ikke på alle konserter.

Ledsagerbevis

På våre konserter og arrangement kan du ha med ledsager, dette meldes inn på forhånd på e-post her.
Merk: På enkelte konserter, kan det være andre arrangører, sjekk på billettinfo om dette gjelder for den konserten du skal på. Vi har HC rampe på utsiden, og HC-tilpasset toalett.

Smittevern

Selv om landet er åpnet, vil du fremdeles finne anti-bacstasjoner hos oss, ved inngang og ved toalett.

Hold deg oppdatert under arrangementer, der vil alle våre offentlige arrangement annonseres, samt på vår Facebook- og Instagramside.

Vi bruker cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen på vår nettside.