Praktisk informasjon

Alle våre arrangementer er 18- eller 20- årsgrense. Sjekk informasjon for arrangement du skal på.

Ankomst til Tapperiet

Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre. Åpne i kart her

Billetter

Hvor du kan kjøpe billett, kommer an på hvem som arrangerer. Hvis arrangementet du har kjøpt billett til blir avlyst, vil alle billetter bli refundert asap. Dette vil du få beskjed om på den mailen du registrerer når du kjøper billetten. Alle våre konserter er i utgangspunktet stående. Om annet er planlagt vil det opplyses om det.

Matservering

På konsertarrangement har vi ingen matservering. Men det er masse gode restauranter i nabolaget, blant annet ECDahls Pub&Kjøkken. Om du ønsker et eget arrangement med matservering, stiller vi selvsagt med catering.

Barsalg

Vi har alle rettigheter i baren, men kun når det er 20- årsgrense. Ved 18- årsgrense, kan du likevel nyte både øl, vin og sider, samt et godt utvalg av alkoholfritt. Du kan betale med Visa og kredittkort.

Parkeringsmuligheter

Vi har stor parkeringsplass utenfor du kan benytte gratis. Følg parkeringsanvisninger.

Gjenglemte ting

Har du mistet eller glemt noe mens du var hos oss, Skal du selvsagt få hentet ut dette. Siden vi har åpent kun på arrangement, kan ikke dette hentes når som helst, men send en e-post her så avtaler vi når det kan hentes.

Søndager holder vi stengt, men vi svarer så fort vi er i gang på mandag.

Verge og ledsagerbevis

Vi har dessverre ingen vergeordning hos oss. Uansett er det noen konserter som har fri aldersgrense for de konsertene der gjester under 18 år er velkommen. Info om når dette gjelder, står på hvert enkelt arrangement.

Tilrettelagt for HC / Ledsager

Vi har rullestolrampe på utsiden, toalett tilrettelagt for bevegelseshemmede og rampe inne i konsertsalen. Denne er først og fremst tiltenkt for rullestoler, men om det blir plass, kan selvsagt andre som har problemer med å stå gjennom hele konserten få benytte denne.

Dette vet vi dessverre ikke før konserten er igang. Det er også begrenset sitteplasser i baren, der det er fullt mulig å høre musikken, om en trenger en pause. På noen av konsertene gjelder ledsagerbevis, men dette kommer helt an på arrangør. Dette står på hvert enkelt arrangement.