16. november, 2024

Vamp

Stående konsert - Dørene åpner 19:00 - konsertstarter 20:00 - HC rampe for rullestol - betjent garderobe

Arrangør: Dora3 For spørsmål om billetter.

 

Endelig kommer VAMP,

Bandet gjør kun én konsert i Trondheim i 2024.

Vamp representeres i årets utgave av «Hver gang vi møtes» av sjarmtrollet Odin Staveland. Odin og Vamp sin dag var lørdag 6. januar. Vamp er blant landets mest folkekjære band, ed udødelige klassikere som Tir nà Noir, Liten Fuggel og Månemannen.
Bandet inntar Tapperiet på Dahls lørdag 16 november.

Vamp har utviklet et spesielt uttrykk i møtet mellom musikk og lyrikk som har truffet den norske folkesjelen. De har eksistert og levert i godt og vel tre tiår. Hundrevis av sanger om det å være menneske. Om kjærlighet og sorg, myter og skrømt, ærlighet og svik, døden og livet. Og havet. De har oppnådd massevis av heder og ære, bl.a. 5 Spellemannspriser, Prøysenprisen og Medaasprisen. De har gitt ut 18 album og solgt plater i bøtter og spann.. Katalogen er full av kjente og kjære sanger som de øser av på konsertene sine. Odin Stavelands medvirkning på årets «Hver gang vi møtes» har bare forsterket interessen for dette bandet.

Viktig INFO:

Stående konsert, det er sitteplasser i baren i tilstøtende lokale.

Aldersgrense 18 år.

Dørene åpner 19:00 – Konsertstart 20:00

  • Dato: 16. november, 2024
  • Dørene åpner: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • 18 års aldersgrense
  • Billettsalget er i gang!

Praktisk informasjon

Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre. Åpne i kart her

Hvor du kan kjøpe billett, kommer an på hvem som arrangerer. Hvis arrangementet du har kjøpt billett til blir avlyst, vil alle billetter bli refundert asap. Dette vil du få beskjed om på den mailen du registrerer når du kjøper billetten. Alle våre konserter er i utgangspunktet stående. Om annet er planlagt vil det opplyses om det.

Vi har alle rettigheter i baren, men kun når det er 20- årsgrense. Ved 18- årsgrense, kan du likevel nyte både øl, vin og sider, samt et godt utvalg av alkoholfritt. Du kan betale med Visa og kredittkort.

Vi har stor parkeringsplass utenfor du kan benytte gratis. Følg parkeringsanvisning