11. desember, 2024

Di Derre

STÅENDE KONSER - BETJENT GARDEROBE - 18 ÅRS ALDERSGRENSE - 19:00 DÆRENE ÅPNER - 20:00 KONSERT STARTER

Ikke bli for sen i år! Etter at Di Derre solgte ut fjorårets førjulskonsert på Tapperiet i Trondheim på svært kort tid, er det klart for en ny kveld med allsang og eventyrlig god stemning i desember i år.

Bandets førjulskonserter på Sentrum Scene i Oslo, har blitt en populær tradisjon. For andre år på rad stiller de på Tapperiet, og det er vel like før vi kan fortelle om at dette også blir en desember tradisjon i Trondheim. I hvert fall svingte det godt når 1.700 glade mennesker sang med på Børs Cafe i fjor. Jo Nesbø og hans kumpaner trives veldig godt i Trondheim, og trønderne er godt forlikte med Di Derre.

Di derre, selve lyden av norsk 90-talls-pop, feirer i 2024 at det legendariske albumet “Jenter&sånn” er 30 år og at de stadig får hele landet til å synge med på slagere som «Jenter», «Rumba med Gunn» og «Det går fint», og de fleste er etter hvert blitt godt kjent med både Berger, Erik Vea, Gunn og Faren til Ivar.

Bandet består i dag av Jo Nesbø (vokal, gitar), Magnus Larsen jr. (bass), Espen Stenhammer (trommer), Halvor Holter (tangenter), Unni Wilhelmsen (gitar, vokal) og Lars Jones (gitar).

Viktig info: Det er stående konsert, det finnes sitteplasser i baren i tilstøtende lokale. Aldersgrense 18 år. Dørene åpner 19.00 – konsertstart 20.00

  • Dato: 11. desember, 2024
  • Dørene åpner: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • 18 års aldersgrense
  • Billettsalget er i gang!

Praktisk informasjon

Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre. Åpne i kart her

Hvor du kan kjøpe billett, kommer an på hvem som arrangerer. Hvis arrangementet du har kjøpt billett til blir avlyst, vil alle billetter bli refundert asap. Dette vil du få beskjed om på den mailen du registrerer når du kjøper billetten. Alle våre konserter er i utgangspunktet stående. Om annet er planlagt vil det opplyses om det.

Vi har alle rettigheter i baren, men kun når det er 20- årsgrense. Ved 18- årsgrense, kan du likevel nyte både øl, vin og sider, samt et godt utvalg av alkoholfritt. Du kan betale med Visa og kredittkort.

Vi har stor parkeringsplass utenfor du kan benytte gratis. Følg parkeringsanvisning