28. juni, 2024

Countryfest med Bad Brooks, Too Far Gone og Becca

20 ÅRS ALDERSGRENSE - DØRENE ÅPNER 20:00 - KONSERTSTART 21:00 - BETJENT GARDEROBE

BECCA Etter noen rolige år er Becca endelig tilbake med nye låter, og klar for nye liveopptredener i Norge. Platedebut kom i 2012 med «Såmmår i bøgda», og med fengende låter og høy allsangfaktor tok hun Country-Norge med storm. Publikum og presse applauderte artisten som fremfører låtene med sin særegne trønderdialekt. Becca etablerte seg raskt i toppen av norsk country, og med bidrag i startfasen på produsentsiden av Terje Storli og Torstein Flakne fikk karrieren en drømmestart. Hun skriver mesteparten av låtene selv, og med humor og et blikk for detaljer får hun med seg både publikum og lyttere. Tekstene er preget og inspirert av følelser og selvopplevde erfaringer – noe som gjør at musikk og artist oppleves som ektefølt og autentisk. Kjoler er byttet ut med boots, dongeri å skinn, prinsesselook er byttet ut med en rå og rocka image som kommer til å både vises og høres! Det blir countryrock i en innpakning få andre har.

TOO FAR GONE har i løpet av sine 30 år markert seg i toppen av Norsk musikkindustri med sin markante og fremoverlente stil med folkelige appell. Bandet står stødig i det norske festivalmarkedet og på mangfoldet av konsertarenaer over hele landet. Gjennombruddet kom for alvor i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det gått slag i slag med høye plasseringer på salgslister, radiolisting, radio- og TV-opptredener, omfattende turnering for fulle hus, 9 CD utgivelser, der den 10’ende er på vei, to gullplater og ca 350.000 solgte eksemplarer. I 2023 mottok Too Far Gone platina troféplate for låten Kainn æ få lov og Zetor’n + gulltrofé for Kæm tok ho med sæ. Disse 3 låtene aleine har blitt streamet over 20 millioner ganger.

BAD BROOKS er ett av Norges mest fremadstormende country-rock band gjennom 2023. Bergensbandet har allerede rukket å bli anerkjent både i Norge og Europa for sitt innholdsrike sceneshow med høyt energinivå. I 2022 signerte Bad Brooks platekontrakt med det Nashville-baserte plateselskapet Songstar International, og har siden signeringen gitt ut en rekke singler. Flere av disse har nådd listetopp på radio i Europa, og den siste singlen “Lucky Days” låg på 1. Plass på World Indie Music Chart i over 6 uker.

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 21:00

Dørene åpner : 20:00

Varighet : 240 min

Aldersgrense : 20

Ledsager : Gratis med billett (ledsager betaler kun billettavgift)

Billetter finner du HER

  • Dato: 28. juni, 2024
  • Dørene åpner: 20:00
  • Konsertstart: 21:00
  • 20 års aldersgrense
  • Billettsalget er i gang!

Praktisk informasjon

Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre. Åpne i kart her

Hvor du kan kjøpe billett, kommer an på hvem som arrangerer. Hvis arrangementet du har kjøpt billett til blir avlyst, vil alle billetter bli refundert asap. Dette vil du få beskjed om på den mailen du registrerer når du kjøper billetten. Alle våre konserter er i utgangspunktet stående. Om annet er planlagt vil det opplyses om det.

Vi har alle rettigheter i baren, men kun når det er 20- årsgrense. Ved 18- årsgrense, kan du likevel nyte både øl, vin og sider, samt et godt utvalg av alkoholfritt. Du kan betale med Visa og kredittkort.

Vi har stor parkeringsplass utenfor du kan benytte gratis. Følg parkeringsanvisning