9. november, 2024

9. November ROTLAUS

18 ÅRS ALDERSGRESNSE - STÅENDE KONSERT - HC RAMPE FOR RULLESTOL - BETJENT GARDEROBE

Arrangør: Trondheim Stage

Bli med på en musikalsk reise når ROTLAUS, en av landets fremste leverandører av bygderock, inntar scenen på Tapperiet lørdag 9. november 2024!

Med sin fantastiske sound og fengende tekster har ROTLAUS fanget hjertene til musikkelskere over hele landet. Fra smekkfulle hus til festivaler og store idrettsarenaer, har bandet skapt et fyrverkeri av energi og ektefølt musikk.

Opplev Bjørn Marius Øyehaug, Simen M. Rebbestad, Anders Maristuen og Simen Bjørdal i en konsertopplevelse du sent vil glemme. Nå er de endelig tilbake i Trondheim, klare for å gi deg en kveld full av tunge rytmer, ærlighet og ekte bygderock.

Billetter i salg tirsdag 9.april kl 10:00.

Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Norges originale “Bygde-rockere”. Gjør deg klar til å bli truffet rett i hjertet av ROTLAUS!

18 års aldersgrense!

Dører åpner kl. 19:00

Showstart kl. 20:00 (Kan komme endringer i tidspunkt)

 

  • Dato: 9. november, 2024
  • Dørene åpner: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • 18 års aldersgrense
  • 9. April kl 10:00

Praktisk informasjon

Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre. Åpne i kart her

Hvor du kan kjøpe billett, kommer an på hvem som arrangerer. Hvis arrangementet du har kjøpt billett til blir avlyst, vil alle billetter bli refundert asap. Dette vil du få beskjed om på den mailen du registrerer når du kjøper billetten. Alle våre konserter er i utgangspunktet stående. Om annet er planlagt vil det opplyses om det.

Vi har alle rettigheter i baren, men kun når det er 20- årsgrense. Ved 18- årsgrense, kan du likevel nyte både øl, vin og sider, samt et godt utvalg av alkoholfritt. Du kan betale med Visa og kredittkort.

Vi har stor parkeringsplass utenfor du kan benytte gratis. Følg parkeringsanvisning