18. oktober, 2024

18. Oktober SAVAGE ROSE

DØRENE ÅPNER 19:00 - STÅENDE KONSERT - HC RAMPE FOR RULLESTOL - BETJENT GARDEROBE

Legendariske The Savage Rose, med Annisettes sjelfulle stemme i front, kommer til Tapperiet Paa Dahls den 18. oktober!

Bandet er ikoniske på den danske musikkscenen, og har klart å røre og inspirere i over 50 år. Med sin unike sound og låtskriving har de for lengst sementert seg som et av Skandinavias mest betydningsfulle band.

The Savage Roses har gitt ut utallige album og oppnådd stor anerkjennelse både nasjonalt og internasjonalt. De viser gang på gang sin evne til å skape musikk som reflekterer tidsånden og samtidig utfordrer konvensjonene innenfor sjangeren. Det anerkjente amerikanske magasinet Rolling Stone har omtalt bandet i følgende ordlag: «The Savage Rose are not prisoners of history – because they never stopped making it».

De er kjent for å være et fantastisk liveband, og er for tiden på en mer eller mindre komplett utsolgt turné i hjemlandet, som blant annet inkluderer to fulle hus i Operaen i København.

18 års aldersgrense.

Dørene åpner kl.19:00

Konsertstart ca. kl.20:00 (endringer kan forekomme)

Ledsager : Gratis mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis

HC: Ordinær billett Unummererte ståplasser

Arrangør: Trondheim Stage.

For mer informasjon sjekk Tapperiet paa DahlsFacebook.

  • Dato: 18. oktober, 2024
  • Dørene åpner: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • 18 års aldersgrense
  • Salget er igang

Praktisk informasjon

Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre. Åpne i kart her

Hvor du kan kjøpe billett, kommer an på hvem som arrangerer. Hvis arrangementet du har kjøpt billett til blir avlyst, vil alle billetter bli refundert asap. Dette vil du få beskjed om på den mailen du registrerer når du kjøper billetten. Alle våre konserter er i utgangspunktet stående. Om annet er planlagt vil det opplyses om det.

Vi har alle rettigheter i baren, men kun når det er 20- årsgrense. Ved 18- årsgrense, kan du likevel nyte både øl, vin og sider, samt et godt utvalg av alkoholfritt. Du kan betale med Visa og kredittkort.

Vi har stor parkeringsplass utenfor du kan benytte gratis. Følg parkeringsanvisning