12. oktober, 2024

12. Oktober THE SEPTEMBER WHEN

STÅENDE KONSERT - BETJENT GARDEROBE - 18 ÅRS ALDERSGRENSE - HC RAMPE FOR RULLESTOL

Arrangør: Trondheim Stage

 

The September When feirer sitt feteste album på Tapperiet.

I år er det 30 år siden albumet Huggermugger ble sluppet. 12. oktober inntar The September When Tapperiet med en storslagen feiring av albumet som virkelig løftet supergruppa opp i elitedivisjonen.

«Denne kvelden blir en feiring av Huggermugger og 90-tallet.

Publikum skal få oppleve hele albumet live, men målet vårt er å lage en uforglemmelig konsertopplevelse med musikalske øyeblikk fra hele karrieren vår. Konserten blir også en hyllest til våre brødre Morten og Stene», forteller Morten Abel, Helge Hummervoll og Gulleiv Wee.

The September When, med Morten Abel i spissen, er ett av sin generasjons mest definerende norske band, og Huggermugger fra 1994, regnes som bandets mest fullendte album. Platen har tålt tidens tann uforskammet bra, og låter sofistikert, følsomt og massivt på samme tid. Det inneholder også noen av Abels fineste øyeblikk som tekstforfatter, som på den udødelige hiten «Cries Like A Baby».

 

Albumet solgte over 100 000 eksemplarer da det ble sluppet, og sikret bandet legendestatus i norsk rock. Nå er bandet klare for å skape nye minner, og det er et revitalisert band i toppform som inntar Tapperiet 12. oktober.

 

Dørene åpner: 19.00

Showstart: 20.00 (endringer kan forekomme)

Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis.
HC: Ordinær billett
Unummererte ståplasser
Aldersgrense 18 år.

  • Dato: 12. oktober, 2024
  • Dørene åpner: 19:00
  • Konsertstart: 20:00
  • 18 Års aldersgrense
  • Salget starter Fredag 12.04 kl 10:00

Praktisk informasjon

Stiklestadveien 2, inn mot ECDahls Bryggeri. Ta rett frem gjennom portene ved pizzabakeren, og følg veien mot Dahls Arena. Når du kommer opp til en stor parkeringsplass, ligger vi rett til høyre. Åpne i kart her

Hvor du kan kjøpe billett, kommer an på hvem som arrangerer. Hvis arrangementet du har kjøpt billett til blir avlyst, vil alle billetter bli refundert asap. Dette vil du få beskjed om på den mailen du registrerer når du kjøper billetten. Alle våre konserter er i utgangspunktet stående. Om annet er planlagt vil det opplyses om det.

Vi har alle rettigheter i baren, men kun når det er 20- årsgrense. Ved 18- årsgrense, kan du likevel nyte både øl, vin og sider, samt et godt utvalg av alkoholfritt. Du kan betale med Visa og kredittkort.

Vi har stor parkeringsplass utenfor du kan benytte gratis. Følg parkeringsanvisning